nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Een kinderfiets van Volare

Een  kinderfiets van VolareNederland is een echt fietsland. Wij Nederlanders fietsen met zijn allen 15 miljard km per jaar, waaraan kinderen tussen de 12 en 16 jaar het meeste op de fiets zitten. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met het leren fietsen.Met een kinderfiets van Volare bij Kinderfietsfestijn maakt u  dan ook de juiste keuze.


 

Waarom een kinderfiets van Volare?
 

1. Volare is al jaren de kinderfietsspecialist.Volare fietsen is onderdeel van Kubbinga BV Volendam en bestaat sinds 1947. In eerste instantie gespecialiseerd in speelgoed, maar sinds 1995 in kinderfietsen.
Wat begon met een paar fietsjes in 12 en 14 inch,is nu uitgegroeid tot één van de grootste kinderfietsfabrikanten en verkoopt fietsen in meer dan 22 landen wereldwijd, en blijft doorgroeien.
Alle fietsen worden in eigen huis ontworpen,waar de doelgroep, de kinderen dus, ook mee bepalen over de nieuwste trends en kleuren.
Fabricage van de fietsen vindt plaats in de fabriek op de Filipijnen.
 

 

2. Een volare kinderfiets kopen betekent een veilige fiets kopen.


Volare is de specialist als het om veilige en betrouwbare fietsen gaat. Alle fietsen staan tijdens de productie voortdurend onder een strenge kwaliteitscontrole. Tevens worden de fietsen gecertificeerd en gekeurd door onafhankelijke onderzoeksinstituten zoals TUV en SGS.

 

 

3. Volare fietsen is één van de weinige fabrikanten die werken met veel verschillende licentie's 


Volare speelt in op de nieuwste trends en weet precies  wat populair is bij kinderen
Wij hebben bij kinderfietsfestijn fietsen van Volare met verschillende licentie's zoals:
Disney frozen- Disney Vaiana- Blaze- Disney cars- Paw Patrol- Disney Princess-Spiderman- Peppa Pig   en nog veel meer.
                              

Benieuwd naar onze Volare kinderfietsen?  Zie voor onze leuke kinderfietsen onze pagina jongensfietsen  en  meisjesfietsen.


 

4.Met een kinderfiets van Volare heb je kwaliteit voor een lage prijs.

Volare kinderfietsen hebben een prima kwaliteit / prijsverhouding. Je koopt echt een fiets van kwaliteit voor een lage prijs. Vroeger in de beginjaren lag dat wat anders, maar dat is enorm verbeterd.Een fiets van Volare doet niet onder voor een fiets van een A-merk.
De aandrijfcomponenten bijvoorbeeld die Volare gebruikt worden bij iedere ander fiets van een A-merk gebruikt.
Een kind heeft naarmate ze groter worden , steeds weer een andere fiets nodig (Ongeveer vier tijdens de groeiperiode). Dus het is dan ook zonde om dan steeds een duurdere fiets van een A-merk aan te schaffen.


 

5. Een kinderfiets van Volare is eenvoudig klaar te makenDe fietsen zijn zo goed als rijklaar en worden in een stevige doos geleverd. Dit om beschadigingen bij het vervoer te voorkomen.
De fietsen zijn zo verpakt dat het nog weinig werk is om ze af te monteren.
Er moet dan nog een laatste stukje afmontage gebeuren. Dit betreft altijd de niet technische delen zoals trappers,stuur, zadel, eventuele zijwielen enz. De fiets is al binnen 10 minuten rijklaar te maken. Het wijst zichzelf maar voor de zekerheid zit er ook een handleiding bij.


 

6. Voor de gehele groeiperiode heeft Volare kinderfietsen.


Wij leveren kinderfietsen voor de gehele groeiperiode van uw kind. Van 10 inch tot en met 28 inch.
Voor elke leeftijdsfase vindt u bij ons de juiste fiets.Hierbij is het belangrijk om de juiste maat fiets te kiezen. Dit is vrij eenvoudig om te doen.
U moet met een aantal dingen rekening houden zoals leeftijd,kledingmaat en binnenbeenlengte Als u de maat niet weet, of u twijfelt over de juiste maat van de fiets kijk dan eerst op onze pagina   advies bij fietskeuze.

 

7. De kinderfietsen zijn eenvoudig te bestellen.Kinderfietsen worden steeds meer online besteld. Niet alleen kinderfietsen, maar vrijwel elk product is online verkrijgbaar.Online winkelen is ontzettend populair in Nederland. Een kinderfiets van Volare kopen bij Kinderfietsfestijn betekent gemakkelijk online bestellen in een betrouwbare webwinkel. Betaling gaat veilig en vertrouwd via Ideal of   Afterpay. ( Afterpay. Eerst de fiets ontvangen ,zien wat u gekocht heeft en dan pas betalen.) Wij zullen zorgen voor een snelle levering. (1 of 2 werkdagen).

Een kinderfiets van Volare kopen bij KInderfietsfestijn is een verstandige keuze als u uw kind of kleinkind wilt verrassen met een leuke nieuwe kinderfiets.

 

 

Een Volare kinderfiets kopen gaat vrij eenvoudig

Een Volare kinderfiets kopen kan in onze webwinkel

 


     
  Marco Hollaar     14-03-2019 21:37     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Voor een optimaal gebruikersgemak maken wij gebruik van cookies.wij slaan geen persoonlijke gegevens op.
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen