nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Gemakkelijk online winkelen voor een leuke kinderfiets.


Wij zijn Marco en Erica Hollaar en wij runnen deze leuke online kinderfietsenwinkel voor fietsen voor jongens en meisjes. Maar ook kunt u bij ons terecht voor loopfietsen,driewielers, autopeds en skelters. Wij zijn dealer van Volare kinderfietsen.
Wij hebben een ruim assortiment fietsen voor kinderen, waarvan ook fietsen met licentie's van onder andere Disney frozen,Disney Cars,LIEF , Green Machine,Paw Patrol en meer. Kinderfietsen van kwaliteit voor een lage prijs.
Voor iedere jongen hebben wij wel een leuke fiets. De keuze is groot,zoals fietsen van Disney cars,sportieve fietsen of een stoere Beach-cruiser.
Ook voor meisjes hebben wij de leukste fietsen. Wat denkt u van een schattige Disney Frozen meisjesfiets voor uw dochter? Of een meisjesfiets met vrolijke kleuren en wapperende stuurslingers. Of toch die stoere Little Diva omafiets?
Dus bent u op zoek naar een fiets,skelter ,loopfiets ,autoped of driewieler voor uw zoon of dochter , kijk dan eens in ons assortiment.
En natuurlijk voor alle Opa's en Oma's die hun kleinzoon of kleindochter een leuk cadeau willen doen !


Bij ons kunt u dus  terecht voor de gehele groeiperiode van uw kind. Van de eerste driewieler tot de fiets om mee naar school te gaan.
Voor dat u besteld kijkt u eerst even op onze pagina advies bij fietskeuze om de juiste keuze voor uw kind of kleinkind te kunnen maken.
Wij vinden een goede service heel belangrijk, tijdens de koop , maar ook na de aanschaf van de fiets.
U kunt bij ons veilig betalen via uw bank dmv Ideal of achteraf betalen met afterpay.

Onze klantenservice is telefonisch te bereiken van maandag t/m donderdag van 18.00 uur t/m 21.00 uur. Een Email wordt altijd binnen 24 uur beantwoord.
U kunt bij ons 24 uur per dag uw bestelling plaatsen en de levertijd is 1-2 werkdagen. U betaald bij ons geen verzendkosten op de fietsen.


Wij hopen  dat u met heel veel plezier zult winkelen in onze webwinkel en voor suggesties staan wij altijd open !

Marco en Erica Hollaar 


 

 

 


 
Voor een optimaal gebruikersgemak maken wij gebruik van cookies.wij slaan geen persoonlijke gegevens op.
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen